Lunchconcert

Laureaten van het Prinses Christina Concours

De werkgroep Muziek van het WOP-Middelwatering organiseert een aantal keer per seizoen een concert met jonge talenten van het Prinses Christina Concours. 

DUO TIAIRE:
Tiago Henriques – cello
Claire Schuurmans – harp

Meer dan 300 jonge musici deden in 2024 mee aan het Prinses Christina Concours. Tijdens 6 regioweekenden werden per regio 6 á 7 jongelui of ensembles geselecteerd die mochten optreden op de Regionale Finales. Daarbij won het DUO TIAIRE in De Doelen een 1e prijs en mocht – met 20 anderen - door naar de Nationale Halve Finale. Daar werd het DUO door de jury uitverkoren om - met 5 andere jonge musici - door te gaan naar de Nationale Finale en ging met een 2e prijs naar huis.  

De Werkgroep Muziek was er - diep onder de indruk - bij. Het is ook wel duidelijk: een prijs winnen op de Nationale Finale is alleen weggelegd voor de allerbesten! Wat een feest dat dit bijzondere duo nu naar Capelle komt!!

We zien u graag op 14 november!
De Werkgroep Muziek

Als u nog geen account heeft aangemaakt bij het Isala Theater dient u eerst een account aan te maken voordat u makkelijk de kaarten online kunt bestellen: bekijk hier de handleiding

Foto: Majanka Fotografie