Comedytunes comedynight

Drie cabaretiers & een MC
er valt nooit genoeg te lachen

Op een Comedytunes comedynight zie je drie van de beste comedians van Nederland die in hoog tempo de meest absurde en komische verhalen vertellen, en een MC die de avond aan elkaar praat. Een topavond waarbij de Luc Lutz zaal is omgebouwd tot heuse comedyclub inclusief bar.

Kom eens langs en laat je verrassen door bekende namen en opkomende talenten. De maffe verhalen van de comedians zorgen dat je automatisch gelukshormonen gaat aanmaken. Na een avondje Comedytunes zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel. Gun jezelf die volle tank endorfine!

De line-up van deze avond is:

Edo Berger (MC) is een man die al lang meedraait in de comedywereld. Zo speelde hij afgelopen jaar niet alleen in Nederland, maar ook meerdere keren in Engeland, Noorwegen en Zweden. Maandelijks is Edo ook te horen op Qmusic met de radiomusical. 
Tim van het Hul blinkt uit in observatiehumor, dus je zit geramd voor een goed avondje comedy. Hij is vaak te zien in het Comedy Café Amsterdam met de The Comedy Embassy en speelt ook geregeld in het buitenland.
Emiel van der Logt vertelt zijn verhalen vol overtuiging, hoge energie en met een tastbaar gevoel van plezier. Zonder filter en zeker niet politiek correct: Emiel weet altijd grote kwesties op heerlijk humoristische wijze te vatten.
Jorn van Dam is een jongen die overal samenzweringen ziet en niet houdt van boorden aan zijn sweaters. Zijn grappen kenmerken zich als niet kenmerkend, maar zijn lengte is daartegen wel kenmerkend.

credits

illustraties & logo Dimitri Jansma