Brothers in arms 40th anniversary

bROTHERS iN bAND
Een avondje Dire Straits op een hoog niveau
  • za 8 feb ’25
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

bROTHERS iN bAND bestaat al meer dan vijftien jaar en ze spelen met de passie, sfeer en feel zoals Dire Straits dat bedoeld heeft. Wegens succes met een nieuwe show in het Isala te zien.

Het iconische album Brothers in arms is een van de grootste successen van Dire Straits. Deze keer kun je dan ook genieten van wereldhits als Telegraph Road, Your latest trick, Money for nothing, So far away, Tunnel of love, Romeo & Juliet en natuurlijk het nummer waar alles mee begon: Sultans of swing.

Dire Straits is tussen 1977 en 1992 uitgegroeid tot een legende in de popmuziek. Met een zeer eigen en herkenbare sound heeft de band met vele hits een wereldpubliek weten te boeien. De uit Italië afkomstige leadzanger en gitarist Angelo Fumarola laat deze avond een Mark Knopfler zien en horen die bijna niet van echt te onderscheiden is. Een avondje Dire Straits op een hoog niveau.

Dit is een van de 25 jubileumvoorstellingen. We raden u van harte aan na afloop van deze voorstellingen nog even na te genieten in de foyer. Daar trakteren we u graag op lekkers en op leuke horeca-aanbiedingen, zoals een taartje bij de koffie voor de prijs van 25 jaar geleden.